volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 18.09.2017 08:27:39

"SALE" DONČIĆ ZA PREDSEDNIKA! Kaj pa TOLE? Najprej pozival vlado, naj ČASTI, za konec ON želel vso SLOVENIJO častiti nekaj NAJBOLJŠEGA!

www.alesfevzer.com
Postal je simbol največjega uspeha Slovenije in to je tudi ostal. Saša Dončić, oče Luke Dončića in še mnogo več.

Njegovih domislic ni zmanjkalo, od prvega dne je napovedoval zlato medaljo Slovenije, na koncu je imel prav in že zaradi tega je na programu Kanala A, kjer je bil strokovni komentator v studiu, postal veliki zvezdnik. Verjetno precej večji, kot je bil v vlogi nekdanjega profesionalnega košarkarja in kot je bil pozneje kot oče največjega evropskega talenta. Omenjene domislice so obnorele Slovenijo in z njimi je vztrajal povsem do konca. 

Potem ko sta s soimenjakom Zagorcem najprej izpeljala stavo, v kateri je slovenski reprezentant Dončiću v neposrednem prenosu strgal srajco, se je dolgo po koncu zgodovinske tekme strokovni komentator še uspel za silo zapeti, vrniti v studio in strniti zaključno misel. In tudi povsem zadnja beseda je bila njegova, pri čemer je treba priznati, da mu je tudi ta zares dobro uspela. Pravzaprav mu bolje ne bi mogla.

Saj veste, "Sale" Dončić je že pred polfinalno tekmo pozival vlado in slovenska podjetja, naj častijo letala za Istabnbul, nato je pozival, naj častijo vsaj druga prevozna sredstva, njegovi pozivi so tudi obrodili nekaj manjših sadov in poskrbeli za navdušenje. No zagotovo pa bi bilo navdušenje največje, če bi na plodna tla padel njegov zadnji poziv, s katerim je on želel častiti vse tiste, ki so spremljali košarko na Kanalu A in rajali ob slovenskem naslovu. 

Ko je beseda še enkrat nanesla na njegovo raztrgano srajco, se je namreč obrnil k voditeljici Sanji Modrić in izrekel pobudo, pod katero bi se zagotovo podpisala celotna slovenska moška populacija, verjetno pa tudi velik del ženske. "Zdaj pa bi ti morala vreči dres med gledalce," je dejal, pri čemer je še bolje kot gledalci vedel, da v dres slovenske reprezentance oblečena zlatolasa (kako primerno!) novinarka pod tem dresom nima kaj dosti drugega. Če sploh.

Modrićeva se je sprva seveda zmedla, nato hitro zaključila prenos, Dončić pa je skušal nekaj malega vztrajati, a pod črto za ultimativno darilo ni uspel poskrbeti. Pa brez zamere, Sanja.  

Članki iz rubrike