zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
15 15.09.2017 15:30:21

Zdaj ga boste imeli še RAJE! Anthony Randolph razkril, kaj ČUTI, ko obleče dres s slovenskim grbom, in NAVDUŠIL!

FIBA
Naturalizacijo Anthonyja Randolpha so mnogi slovenski košarkarski navdušenci sprejeli z neodobravanjem, zdaj pa se je stanje obrnilo na glavo.

Ko je pred nekaj tedni KZS objavila novico, da bo slovenski dres na evropskem prvenstvu lahko oblekel  Američan Anthony Randolph, član madridskega Reala, je med košarkarskimi in športnimi navdušenci završalo. Ta poteza je naletela na veliko neodobravanje, saj so bili mnogi prepričani, da Slovenija ne potrebuje tujca, da se Randolph ne bo boril za to reprezentanco tako, kot bi se na primer Alen Omić, ki je ostal brez mesta v izbrani vrsti. 

Toda z evropskim prvenstvom se je začelo spreminjati tudi vzdušje med navijači, v izločilnih bojih pa je Američan postal eden od največjih ljubljencev slovenskih privržencev. Kako tudi ne, če povzamemo besede hrvaških kolegov, se je za slovenski grb boril, kot bi bil rojen v Kranju. 

In Randolph je navdušil tudi z besedami, ki jih je za MMC izrekel po koncu polfinalne tekme: "Zelo sem vesel. Vesel sem, da sem se odločil, da zaigram za Slovenijo skupaj s tako dobrimi košarkarji, s katerimi smo ustvarili odlično kemijo. Ponosen sem, da sem slovenski reprezentant. Upam, da bomo v nedeljo osvojili zlato. To je velika zmaga. Premagali smo veliko ekipo. Ne znam opisati, kako dobro se razumemo s fanti. Prvič sem okusil, da smo se kot ekipa tako hitro povezali in tako ujeli. Neverjetni so bili tudi naši navijači. Rad igram pred tako podporo." 

Članki iz rubrike