volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
46 15.09.2017 10:13:13

TOLE je tvit BENJAMINA VERBIČA o primerjavi selektorjev, o katerem govori VSA Slovenija. Najbolj pa KATANEC ... (foto)

Verjetno ste o tem razmišljali tudi vi. Verjetno je to na misel prišlo tudi vam.

Odbojkarji so imeli srebrnega Andreo Giania, rokometaši imajo srebrnega Veselina Vujovića, košarkarji imajo zdaj najmanj srebrnega Igorja Kokoškova. In kaj imajo nogometaši? Srečka Katanca, opevani remi v Litvi, poraz na Slovaškem in zdrahe. Nič čudnega torej, da so mnogi začeli vleči vzporednice, najbolj odmevna poteza pa je pri tem uspela nekdanjemu reprezentančnemu vratarju Mladenu Dabanoviću in v odzivu sedanjemu reprezentantu Benjaminu Verbiču.

"Mogoče ni ravno pravi trenutek, ... ampak a ve ta Kokoškov kaj fuzbal?? ....Tak, za vsak slučaj :)," je, kot lahko vidite zapisal Dabanović, eden od slovenskih športnih vladarjev twitterja, za nekatere celo slovenski Gary Lineker. Zanimivo je, da se je na tako imenovani tvit med prvimi odzval benjamin Verbič, ki je že nekajkrat namigoval na nezadovoljstvo z aktualnim nogometnim selektorjem. Verbič je, kot lahko prav tako vidite, objavil tri od smeha objokane čustvene simbole, sporočilo več kot očitnega ... no, ne bomo rekli strinjanja, mislite si sami.

Dabanović je, kot lahko prav tako vidite spodaj, takoj posredoval. "Briši Beni," je hitro zapisal in Verbič ga je za svoje dobro seveda ubogal. A prepozno, saj so seveda nastali posnetki in zajemi zaslona, ki so začeli krožiti po spletu. In zakaj ne bi? In zakaj bi ostalo skrito? in zakaj bi kdorkoli karkoli brisal? Prav ima Dabanović, prav ima Verbič, prav imajo vsi. In radi bi videli tistega, ki lahko to zameri. Gospod selektor, resnično ne morete nikomur zameriti.    

21763783_10155694386540126_1835950656_n

Članki iz rubrike