Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

ku
ku

Porzingis besen zaradi INCIDENTA z Randolphom: TO se je dogajalo in TO mi je govoril ... (video)

Profimedia

Na tekmi Slovenija - Latvija se je tudi iskrilo, latvijski zvezdnik pa razkriva, kaj se je v resnici dogajalo.

Tudi ameriški Slovenec Anthony Randolph je bil na torkovi tekmi zadolžen za pokrivanje prvega zvezdnika reprezentance Latvije Kristapsa Porzingisa, kar je bila vsekakor ena najzahtevnejših nalog. Kljub temu, da je Porzingis dosegel 34 točk, pa je naturalizirani Slovenec svoje delo opravil odlično. Tako v obrambi kot v napadu.

Strasti so bile nekajkrat na robu incidenta, tik pred koncem dvoboja pa je počilo. Slovenija in Latvija sta morali zadnje sekunde obračuna odigrati brez omenjenih košarkarjev, ki sta si takrat skočila v lase. Oba sta dobila tehnično napako, zaradi petih osebnih napak sta morala tudi iz igre, Porzingis pa je po koncu dvoboja razkril, kaj se je v resnici dogajalo. To, da je Randolph pod košem za roko povlekel Porzingisa, smo lahko videli vsi, za Latvijca pa je bila to zgolj kaplja čez rob.

"On je igral umazano že od samega začetka. Grdo je govoril, preklinjal in zmerjal. To, kar se je zgodilo na koncu, je bilo nekaj popolnoma naravnega," je dejal kar 221 visoki krilni center Porzingis, med tem ko Randolph na to temo ni podal svojega odgovora.