Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
3 12.09.2017 14:06:28

Nov DOKAZ, da bo Dončić pristal v New Yorku!? Razlog je ŠPANEC, fotke "romance" pa povedo VSE! (foto)

Slovenski košarkarski zvezdnik v zadnjih dneh še pogosteje odgovarja na vprašanja o selitvi čez lužo, o igranju v NBA.

Tisti košarkarski navdušenci in strokovnjaki, ki prej niso bili pozorni na igre Luke Dončića, so med letošnjim evropskim prvenstvom z velikim navdušenjem spremljali osemnajstletnika, ki leti na parketu in pod koši. 

Eden od dveh največjih zvezdnikov slovenske reprezentance se ob srečanju s predstavniki sedme sile tako ne more izogniti niti vprašanju o igranju v ligi NBA. Čeprav sam večkrat poudarja, da ga to trenutno ne zanima in da je povsem osredotočen na igre v Istanbulu, pa so ga mnogi že 'preselili' v New York. Natančneje k ekipi Knicksov. 

Zakaj ravno tja? V Velikem jabolku namreč pričakujejo še eno skromno sezono in verjamejo, da bodo v loteriji za naslednji izbor posledično računali na visok izbor. Vodstvo kluba, ki se je osredotočilo na razvoj nove, mlade ekipe pa si je po pisanju Posta pri tem zamislilo dvojec največjih evropskih talentov - Kristapsa Porzingisa in Luko Dončića. Tudi Dončić pa ne bi imel nič proti, če bi pristal v New Yorku. Tam namreč že igra njegov nekdanji soigralec pri Realu in najboljši prijatelj Willy Hernangomez. 

To ni navadno prijateljstvo, kar sta mladeniča dokazala tudi med evropskim prvenstvom. Čeprav si bosta lahko kot največja sovražnika nasproti stala v polfinalu, pa so njuna srečanja pred tem izjemno bratska, topla in prijateljska. Na uradnem twitter profili španske košarkarske zveze so celo zapisali, da gre za tako imenovani bromance. Ko boste videli njune fotografije, boste videli, zakaj. 

doncic hernangomez

doncic hernangomez 2

Članki iz rubrike