benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

STA
STA
0 31.08.2017 16:13:54

Dragić po uvodni zmagi: Sami smo krivi, saj smo kar pet napadov zapored ...

alesfevzer.com
Kaj so po tekmi s Poljsko povedali člani slovenske reprezentance?

Igor Kokoškov: "Prva tekma je vedno težka, polna je čustev, težko se sprostiš, zato moramo biti zadovoljni z zmago. Žal mi je, da nismo bolje odigrali zadnje četrtine, saj končen rezultat ni pravi pokazatelj dogajanja na parketu. Fantje so pokazali veliko energije, se borili do zadnjega atoma moči, v zaključku tekme pa smo ostali vkopani, naredili nekaj neumnih osebnih napak, zapravili vrsto napadov in Poljski dovolili, da je precej zmanjšala razliko."


Goran Dragić: "Prebili smo led in to je najbolj pomembno. Prve tekme na takih tekmovanjih so vedno zahtevne in Poljaki so nas v zadnji četrtini spomnili, da se ne smemo prehitro sprostiti. Po svojem smo tudi sami krivi, saj smo zadnje minute odigrali dokaj nespametno. Kar pet napadov zapored smo metali za tri točke, namesto da bi žogo spustili na tla in odigrali počasi, zbrano."

Edo Murić: "Veseli smo, da smo zmagali, a ti dve točki moramo čim prej pozabiti, saj nas v soboto čaka precej težje delo proti Finski, ki ima odlične strelce, hkrati pa bo imela na svoji strani še polno dvorano. Poljaki so nam največ preglavic povzročili v zadnji četrtini, ko smo ostali brez Vidmarja in Dimca, toda borili smo se do konca in zasluženo zmagali. Zavedamo se, da je 80 prejetih točk preveč, a hkrati smo znova dokazali, da v napadu nimamo težav. Še posebej, če je Goran Dragić tako razpoložen, kot je bil danes. Za seboj je povlekel celotno ekipo in pokazal, da je pravi vodja. Na naslednjih tekmah se moramo prebuditi tudi ostali."

Članki iz rubrike