Mobilna verzija
ku
ku

Luka Dončić v šoku! Španija joče! Španci ostali brez enega svojih najboljših košarkarjev (video)

Hud udarec za Španijo!

Španska košarkarska reprezentanca velja za glavno favoritinjo na prihajajočem evropskem prvenstvu v košarki, toda brata Gasol, Juan Carlos Navarro, Sergio Rodriguez in drugi košarkarji so ostali brez izjemno pomembnega soigralca. Sergio Llull, prvi zvezdnik Reala iz Madrida bi bil brez dvoma eden najpomembnejših košarkarjev čete Sergia Scariola, toda včeraj se je huje poškodoval na prijateljski tekmi z Belgijo in čaka ga dolgo okrevanje. 

Llull se je poškodoval že v prvi četrtini, pri enem izmed prodorov je nastradalo njegovo koleno. Pregled je pokazal, da so stradale križne vezi, kar pomeni, da Llull v letu 2017 košarke več ne bo igral. 

Poškodba Llulla je precej prizadela Luko Dončića, slovenskega dragulja, ki se pri Realu odlično razume s španskim reprezentantom. Na svojem twitter profilu je Dončić zapisal "Upam, da bo vse v redu" in dodal tri znakce, ki simbolizirajo molitev.

Iz bolnice se je oglasil tudi že Sergio Llull, ki je na svojem twitter profilu zapisal: "Vrnil se bom! Hvala vsem za vaša sporočila!"