Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
3 18.07.2017 21:23:52

Vedno bolje! Slovenska košarkarska reprezentanca močnejša za odličnega centra!

alesfevzer.com
Selektor Igor Kokoškov je sprejel odločitev, da se bo priprav članske reprezentance na evropsko prvenstvo udeležil tudi Erazem Lorbek.

Slednji že dva meseca trenira pod vodstvom Rada Trifunovića. Lorbek je v dresu slovenske reprezentance zaigral na 34 uradnih tekmah, nastopil je na štirih evropskih prvenstvih.

Lorbek, je 19. košarkar, ki se bo udeležil priprav slovenske članske reprezentance na prihajajoče evropsko prvenstvo. Košarkar, ki je bil na EuroBasketu leta 2009 izbran v najboljšo peterko prvenstva, se bo reprezentanci pridružil že na jutrišnjem zboru, zvečer pa bo pod taktirko selektorja Kokoškova opravil prvi trening.



33-letni Lorbek je bil do sezone 2013/2014 član španske Barcelone, nato pa zaradi poškodbe izpustili naslednje tri sezone. Del lanskega poletja je preživel onstran Atlantika, kjer se je preizkusili pri ekipi San Antonio Spurs, v decembru 2016 pa je bil nekaj dni soigralec Klemna Prepeliča pri Limogesu.

"Po daljšem časovnem obdobju se ponovno vračam na reprezentančne priprave. Veselim se ponovnega snidenja s soigralci ter povratka na košarkarski parket. Moja želja je, da se poskušam kar se da dobro pripraviti, dvigniti nivo svoje igre ter si izboriti mesto med dvanajsterico, ki bo ob koncu meseca avgusta odpotovala na evropsko prvenstvo," je povedal Lorbek.

Članki iz rubrike