Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 23.06.2017 18:57:21

KOŠARKARSKA BOMBA: Slovenska reprezentanca ima novega zvezdnika! Do medalje bo Sloveniji pomagal tudi ...

Profimedia
Goran Dragić, Luka Dončić in druščina bodo dobili ogromno okrepitev v boju za najvišja mesta na prihajajočem evropskem prvenstvu.

Kar smo kot prvi pisali že pred časom, je zdaj končno dobilo tudi uradno potrditev. Odlični ameriški krilni center (lahko igra tudi na položaju centra), soigralec Luke Dončića pri Realu iz Madrida je nova okrepitev slovenske košarkarske reprezentance! 

randolph doncic

V Nemčiji rojeni 27-letni Randolph je bil leta 2008 kot štirinajsti izbran na naboru lige NBA, kjer je prebil kar šest sezon. Prvi dve sezoni je prebil pri Golden State Warriors, nato se je preselil k New York Knicks, onstran luže pa je igral še za Minnesoto Timberwolves in Denver Nuggets. Evropsko košarkarsko zgodbo je začel pisati pri ruskem Lokomotivu iz Kubana, od začetka prejšnje sezone pa je soigralec Luke Dončića pri madridskem Realu.

randolph
Profimedia

"Vesel sem, da sem dobil priložnost, da zaigram za Slovenijo. Igranje za Slovenijo predstavlja nov velik izziv v moji karieri. Dal bom vse od sebe, da upravičim zaupanje, ki sta mi ga izkazala Košarkarska zveza Slovenije in selektor Igor Kokoškov," je ob vsem skupaj dejal Anthony Randolph.

Predsednik KZS Matej Erjavec pa je pristavil: "Anthony Randolph je velika pridobitev za našo reprezentanco, saj igra na položaju, kjer imamo najmanjši izbor igralcev. Zahvaljujemo se Vladi Republike Slovenije, ki je omogočila, da lahko Randolph zaigra v slovenskem dresu. Prepričan sem, da bo Randolph upravičil naše zaupanje. Želimo si dolgoročnega in uspešnega sodelovanja."

Članki iz rubrike