Mobilna verzija
ku
ku

Napoved razpleta EP predsednika KZS, ki bo sprožila številne odzive

alesfevzer.com

Letos je na sporedu košarkarsko evropsko prvenstvo, na katerem Slovenija znova začenja pohod na medaljo.

Dejstvo, da slovenska košarkarska reprezentanca še nima nobene medalje z največjih tekmovanj, je skorajda neverjetno. Slovenija je imela v vsej svoji zgodovini obilico odličnih košarkarjev, nekaj neverjetno dobrih generacij, ki pa so vse po vrsti na velikih tekmovanjih zatajile. 

Letos bo imela Slovenija novo priložnost, da malce popravi slabo sliko reprezentančne košarke, pod vodstvom Gorana Dragića, ki mu bo zagotovo odlično asistiral Luka Dončić bi lahko slovenski košarkarji končno razveselili navijače. 

matej erjavec ap
Arsen Perić

Optimistično evropsko prvenstvo napoveduje tudi predsednik KZS Matej Erjavec, ki je prepričan, da lahko Slovenija osvoji medaljo. "Vsi smo z velikim veseljem spremljali rokomet. S predsednikom Franjom Bobincem sva bila nenehno v navezi. Čestitali smo jim. Upamo, da se bomo tudi mi nalezli pozitivnega ozračja. Luka Dončić se ga očitno že je. Mislim, da smo mi zdaj naslednji v vrsti. Najprej odbojka, rokomet, zdaj mi in potem še nogomet," je v pogovoru za Sportal dejal Erjavec, in dodal: "Teh stvari ne govorim rad javno, ampak imam letos tako dober občutek, da mi je kar malce nrodno."