Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

STA
STA
0 08.12.2015 08:10:35

KZS sprejela Zdovčevo poročilo

Nikola Miljković
Strokovni svet Košarkarske zveze Slovenije je na svoji zadnji seji v letu 2015 sprejel poročilo moške članske reprezentance, ki ga je pripravil Jure Zdovc s svojimi pomočniki, je sporočila KZS.

Poročilo članske reprezentance je predstavil selektor Jure Zdovc, ki je Slovenijo vodil na drugem evropskem prvenstvu po letu 2009 na Poljskem, lani pa je bil tudi glavni strateg na svetovnem prvenstvu v Španiji. Poleg podrobnega opisa poteka priprav in uresničevanja začrtanih ciljev je predstavil pregled iger ekipe kot celote ter posameznikov.

Strokovni svet je sprejel sporočilo selektorja in ocenil, da je imela reprezentanca dobre razmere za delo in podprl visoke cilje strokovnega štaba pred začetkom tekmovanja, kljub temu, da je imela slovenska izbrana vrsta težave z odpovedmi nekaterih ključnih igralcev (Goran Dragić, Domen Lorbek, Edo Murić, Gašper Vidmar in Beno Udrih).


Reprezentanca s strokovnim štabom in selektorjem na čelu je v zastavljeni cilj vložila ogromno kakovostnega strokovnega dela in energije, saj se je zavedala, da jo čaka zelo težko delo, so zapisali pri KZS.

Strokovni svet KZS delo, igro in rezultat reprezentance ocenjuje v dveh delih: na rezultatsko in igralno uspešen prvi del, ki je odmeval v javnosti, ter osmino finala, s porazom, v kateri želen rezultat in cilj nista bila dosežena.

Opravljeno strokovno delo ob omejeni selekciji so člani strokovnega sveta KZS ocenili kot kakovostno, končni rezultat pa kot objektivno realen.

Značke: jure-zdovc, kzs

Članki iz rubrike