Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

Plastika morje Svet24.si

Prvi protiplastični sporazum: Od nafte do ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 01.01.2024 10:58:35

To je noro! Poglejte zabijanje Wembanyame, ob katerem so komentatorji umirali od smeha (video)

Profimedia
Neverjetni Victor Wembanyama.

Košarkarji Bostona so na Silvestrovo v ligi NBA ugnali San Antonio visoko s 134:101 in s šesto zaporedno zmago potrdili prvo mesto v ligi.

Pri San Antoniu je bil prvo ime 19-letni francoski novinec Victor Wembanyama z 21 točkami, kar 224 cm visoki center pa je statistiki dodal tudi sedem skokov, tri podaje in blokado.



Ob tem je poskrbel še za potezo tekme. Bilo je na začetku drugega polčasa, ko je s centra krenil v protinapad. Za črto za tri točke je začel dvokorak proti Derricku Whiteu, ki se je, ko je ugotovil, da nima možnosti, preprosto umaknil s poti. Wembanyama je le dvignil žogo nad nasprotnika in jo nato elegantno pospravil v koš. Kot da bi odrasli moški igral z osnovnošolci. Čudež narave.

Ameriški komentatorji so umirali od smeha, ko so videli, kaj je naredil Whiteu, situacijo pa je na tiskovni konferenci po tekmi duhovito komentiral tudi igralec Bostona. "Nisem idiot. Upal sem, da bo še enkrat tapknil žogo, a jo je pobral in je nisem več videl. Od tistega trenutka dalje sem se samo želel umakniti s poti. To je bilo popolnoma noro," je na vprašanje, ali bi vendarle lahko naredil kaj več, v smehu odgovoril White.

Članki iz rubrike