benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

ku
ku
1 05.03.2023 08:50:10

Zvezdnik NBA suspendiran zaradi posnetka: Imel je vse, zdaj pa ogrozil eno najbolj obetavnih karier! (foto)

Profimedia
Veliki zvezdnik lige NBA je suspendiran za dve tekmi, dodatna kazen pa ni izključena.

Šele 23-letni Ja Morant je v tem trenutku eden najbolj vročih in najbolj vznemerljivih košarkarjev v ligi NBA. S sijajnimi predstavami skrbi, da Memphis v zahodni konferenci lige NBA zaostaja le za vodilno ekipo iz Denverja, s svojimi vratolomnimi zabijanji in skoki pa navdušuje celotno košarkarsko javnost. Oboževalci mu jedo iz roke, pred dnevi je predstavil svoj par košarkarskih čevljev, ki je nastal v sodelovanju z Nikejem, a ker je mladost norost, je zdaj njegov zvezdniški status močno načet.

Pred časom so njegovi prijatelji odkrito grozili strokovnemu vodstvu Indiane, če se je temu incidentu nekako uspel izogniti in oprati svoje ime, pa je pred dnevi izbruhnil nov incident. Morant je med igro košarke pred svojo hišo večkrat s pestjo v obraz udaril mladeniča, ki je tam prav tako igral košarko. Da bi bilo vse skupaj še huje, se je odpravil v hišo in vrnil s pištolo, v policijskem poročilu pa piše, da je najstniku grozil tudi s tem predmetom. Vsekakor hude obtožbe, čeprav se je košarkarski zvezdnik zagovarjal, da je zgolj odgovoril na grožnje mladeniča, saj je rekel, da se bo vrnil in hišo spremenil v ognjemet.

Vseeno pa ta škandal ni bil dovolj, da bi se Morant umiril in malo zamislil nad seboj. Da bi bila mera polna, se je po zadnji tekmi v Denverju v živo oglašal svojim sledilcem na Instagramu, iz lokala pa se je oglasil, kako se s prijatelji zabava. Vse lepo in prav, če med zabavo ne bi skakal s pištolo v rokah in se med tem početjem celo snemal.

Posnetek je kakopak ekspresno zaokrožil na družabnih omrežjih, kljub temu, da ga je Morant kmalu za tem odstranil, pa je bila velikanska škoda že storjena. Dogodek preiskuje liga NBA, Memphis je svojega zvezdnika začasno suspendiral, eden najboljših strelcev v letošnji sezoni NBA pa je vendarle spoznal, da je naredil velikansko napako in izbrisal svoje račune na družabnih omrežjih. Za zdaj je jasno, da bo izpustil današnji dvoboj proti ekipi Los Angeles Clippers in torkovega proti Jezernikom, vse skupaj pa bo podrobno preučila tudi liga, ki bo bržkone imela glavno besedo pri morebitni dodatni kazni za vse bolj problematičnega košarkarja.

morant

Značke: morant, memphis

Članki iz rubrike