sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

STA
STA
0 29.10.2021 22:15:47

Zdovčev Žalgiris izgubil v Turčiji

Profimedia
Litovski košarkarski velikan Žalgiris iz Kaunasa tudi po prihodu slovenskega trenerja Jureta Zdovca niza poraze v evroligi. V sedmem krogu je v Turčiji visoko izgubil proti Anadalu Efesu s 60:94 in je brez zmage na zadnjem mestu v 18-članskem elitnem klubskem tekmovanju na stari celini.

Danes so bile na sporedu še štiri tekme. Unics Kazan je ukanil Real Madrid s 65:58, Zenit Sankt Peterburg je bil boljši od Baskonie Vitorie s 83:54, Monaco je zanesljivo premagal moskovski CSKA Moskva s 97:80, Asvel pa v gosteh Panathinaikos z 84:70.


Košarkarji iz Barcelone so v četrtek doživeli prvi poraz v evroligi. Po uvodnih šestih zmagah so v sedmem krogu visoko klonili v Tel Avivu proti Maccabiju z 68:85. V nemškem obračunu je Bayern iz Münchna v gosteh premagal berlinsko Albo z 82:69, Slovenec Žan Mark Šiško ni bil v kadru bavarske zasedbe.

Pirejski Olympiacos je po hudem boju na kolena položil Fenerbahče s 67:65, medtem ko je Armani Milano brez težav ukanil beograjsko Crveno zvezdo s 79:62 in se na vrhu izenačil z Barcelono. Obe ekipi imata po 13 točk in enako razmerje v danih in prejetih točkah (+51).

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike