stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 24.02.2021 12:12:45

Dončić o OBŽALOVANJU po tekmi sezone! Ne boste verjeli, na kaj je NAJPREJ POMISLIL Slovenec ...

Profimedia
Slovenski košarkarski as Luka Dončić je bil v pretekli noči v ligi NBA znova mož odločitve. Z metom za tri točke v zadnji sekundi tekme je Dallasu priigral zmago proti Boston Celtics s 110:107.

Slovenski zvezdnik iz vrst Dallasa je z neverjetnim zaključkom tekme postal zvezda večera. Pohvale na njegov račun kar dežujejo, z izbranimi besedami pa je o njemu spregovoril trener Dallasa Rick Carlisle, ki je po tekmi dejal: "Vedeli smo, da nimamo več odmorov, zato je bilo jasno, da bo žoga šla v njegove roke in mu bo prepuščeno, da se znajde ... Je zelo redek primer igralca, ki je zelo osredotočen, ob tem pa ima izjemno željo in tudi vsa znanja, da izpolni, kar si zada. Igralci, kot so Dončić, Michael Jordan, LeBron James, Larry Bird in Kobe Bryant - to so igralci, ki so izjemno osredotočeni v teh okoliščinah in je težko točno pojasniti, kako jim možgani delujejo. Ampak vemo pa, da so v okoliščinah, ko se tekma odloča, osredotočeni le na eno stvar, to je uspeh ob upoštevanju potreb moštva," je po tekmi dejal trener.

Dončić je bil precej bolj skromen, seveda ni pozabil na prejšnjo tekmo, ko je met za zmago zgrešil. "Je nekaj, kar počnem. Včasih se zgodi, da me pokrivata dva igralca, takrat moram podati. Ob metih za zmago včasih zgrešiš, tako kot na tekmi s Portlandom, včasih pa ti uspe," je pojasnil Dončić in spregovoril tudi o prav posebnemu obžalovanju. Žal mu je, ker takšnega zaključka niso mogli videti navijači. Nekaj jih je sicer bilo na tribunah, še zdaleč pa ne toliko, da bi poskrbeli za nepozabno vzdušje. "Takoj po tekmi sem dejal, kako bi bilo, če bi bile tribune polne. To bi bilo še bolje, a danes je bilo prisotnih nekaj gledalcev, ki se jim zahvaljujemo za obisk dvorane. Vseeno je bolje, če jih je tukaj vsaj nekaj."

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike