Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

sta
sta
0 14.07.2020 18:23:04

Cedevita Olimpija evropsko sezono začenja v Parizu

alesfevzer.com
Košarkarski klub Cedevita Olimpija je prejel okvirni razpored tekem v 7Days EuroCupu v sezoni 2020/21. Evropsko sezono bodo Ljubljančani začeli v Parizu, 30. septembra ob 20. uri proti francoskemu Nanterru. Lansko tekmovalno obdobje je bilo pred izločilnimi boji zaradi epidemije novega koronavirusa odpovedano.

Prvo domačo tekmo po rangu drugega evropskega pokala bo Cedevita Olimpija v sezoni 2020/21 odigrala v Stožicah, 7. oktobra proti turškemu Bursasporu. V zaporednih tednih sledijo še tekme proti preostalim trem tekmecem Ljubljančanov v skupini D.

To so španska Gran Canaria (13. 10.), italijanski Trento (20. 10.) in grški Promitheas iz Patrasa (28. 10.). V nadaljevanju skupinskega dela EuroCupa sledijo še povratni obračuni po istem vrstnem redu med 4. novembrom in 16. decembrom, ko bo končan prvi del tekmovanja.



Drugi del z najboljšimi štirimi ekipami iz vsake od štirih skupin se bo začel 30. decembra. Četrtfinale pa bo na vrsti od 2. marca naprej. Finale bo na sporedu med 6. in 14. aprilom.

Razpored je za zdaj okviren, iz kluba pa so sporočili, da bodo navijače o vseh morebitnih spremembah pravočasno obvestili.

Značke: košarka, evropa

Članki iz rubrike