dsoprizidek Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu ...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

skrito-v-raju Njena.si

Ali serija Skrito v raju vpliva na turizem v ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ku
ku
7 08.06.2020 13:00:28

Brat Dražena PETROVIĆA s srhljivim razkritjem: Povem vam, kaj sem po njegovi smrti našel v njegovi DENARNICI! Nikoli ne bomo ...

Novo razkritje o Draženu Petroviću.

Sedmega junija pred 27 leti se je zgodila tragična nesreča, v kateri je življenje izgubil sloviti jugoslovanski košarkar Dražen Petrović. Njegov brat Aleksandar, ki je trenutno selektor brazilske reprezentance, je v pogovoru za hrvaške medije razkril srhljivo odkritje, na katerega je naletel po Draženovi smrti.

V tistem obdobju je namreč obstajala možnost, da bi zapustil ligo NBA in se vrnil v Evropo, natančneje v grški Panathinaikos, ki ga je takrat vodil trener Željko Pavličević, želeli so si ga tudi pri Houstonu. "Med drugim sem po nesreči v Draženovi denarnici našel list papirja, na katerem so bila zapisana imena štirih klubov: New York Knicks, New Jersey Nets, Houston Rockets in Panathinaikos," je povedal njegov brat. A nikoli nismo izvedeli, za kateri klub bi se Dražen odločil ... "Glede na to, kako je živel in da je bila za njim najboljša sezona v karieri, sem prepričan, da so bila pred njim najboljša leta. Na žalost nikoli nismo izvedeli, kam bi ga to popeljalo," je še dodal Aca.

Članki iz rubrike