franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 24.05.2020 10:26:38

POTRDILI! Bodo Dončić, LeBron in ostali igrali na najbolj neverjetnem prizorišču?!

Profimedia
Severnoameriška košarkarska liga NBA je v soboto potrdila, da se pogovarja s podjetjem Walt Disney o možnosti izvedbe preostanka tekoče sezone v enem od Disneyjevih letovišč na Floridi. To bi se lahko ponovno začelo konec julija, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Govorec lige NBA Mike Bass je potrdil poročanje ameriških medijev, da se vodstvo lige z Disneyjem pogovarja o izvedbi preostanka lige v Orlandu. Tekme bi odigrali na eni lokaciji, kjer bi tudi bila nastanjena vsa moštva.

"Gre za seznanitvene pogovore s podjetjem Walt Disney Company o možnosti nadaljevanja sezone 2019-20 konec julija v letovišču ESPN Wide World of Sports, ki bi predstavljajo enotno lokacijo za igranje in trening ter nastanitev," je po poročanju AFP dejal Bass.



NBA je zaradi pandemije novega koronavirusa sezono prekinila 11. marca. V zadnjem času je vse več ugibanj o tem, če in kdaj bi se liga nadaljevala ter v kakšni obliki. Poleg Floride pa se kot možna enotna lokacija tekem omenja tudi Las Vegas.

Upravni odbor lige naj bi po poročanju ameriškega športnega medija ESPN na videokonferenčni seji v petek razpravljal o možnostih za izvedbo preostanka sezone.

Značke: košarka, nba, sezona

Članki iz rubrike