Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ku
ku
1 27.03.2020 11:13:47

Nekateri NBA igralci so pripravljeni igrati poleti! A le za TO CENO!

twitter
NBA liga je ustavljena, v mirovanju. Kdaj in kako se bo nadaljevala, še ni jasno. A igralci so pripravljeni zaigrati ob določenih pogojih!

Dobro obveščena spletna stran TALBASKET navaja, da so nekateri igralci najmočnejše lige na svetu pripravljeni igrati v poletnem času, če bo to pomenilo povečanje njihov prihodkov. 

Še vedno ni jasno, ali in kdaj se bo nadaljevala liga NBA. Ekipe gojijo veliko zanimanje za zaključek sezone. Trenutno kaže, da bi se liga znala nadaljevati v obdobju poletja, ko so igralci sicer prosti. Druge možnosti v tem trenutku praktično ni. Vprašanje, ki se postavlja samo zase je, ali bi to pomenilo dolgoročno posredovanje v urnik lige. Da bi se ta plan uresničil, bi se morali strinjati glavni akterji, seveda igralci. Zdi se, da bi bili vsaj nekateri izmed njih naklonjeni ideji o igranju za čas poletja,a le pod pogojem, ki bi povečal njihovo že tako polno malho denarja. 

"Money talks" ali denar govori je ob tem povedal eden izmed veteranov v ligi, žal ni znano za katerega košarkarja gre, a je s tem jasno povedal, kje tiči pogoj v nadaljevanju lige v najtoplejšem delu leta.

Značke: nba, money

Članki iz rubrike