Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
2 27.01.2020 14:29:28

ŽALOSTNO! Znana je identiteta VSEH DEVETIH: Mladima košarkaricama je družbo delala še ...

Devet ljudi je bilo na krovu helikopterja, ki je sinoči strmoglavil v bližini Los Angelesa in v katerem sta med drugimi umrla nekdanji košarkarski zvezdnik Kobe Bryant in njegova trinajstletna hči Gianna, je sporočila tamkajšnja policija.

"Ni preživelih. Skupaj je bilo na krovu devet ljudi, pilot in osem potnikov," je v izjavi za javnost povedal načelnik policije Alex Villanueva. Dodal je, da se je nesreča zgodila v času, ko je območje prekrivala gosta megla. Gasilci so klic na pomoč dobili ob 9:47 in se takoj z vozili odpravili na mesto nesreče, kjer je padec helikopterja sprožil manjši travniški požar.

Župan Los Angelesa Eric Garcetti je potrdil, da sta med umrlimi Kobe Bryant in njegova hči Gianna. Ta je bila ena od štirih deklet, ki so se košarkarju rodile v zakonu z ženo Vanesso.



Po poročanju tujih agencij so svojci potnikov že razkrili imena vseh žrtev na krovu helikopterja. V njem je bil med drugim tudi 56-letni trener baseballa na Univerzi Orange Coast John Altobelli, ki bi moral v letu 2020 začeti še svojo 28. sezono na klopi moštva iz Kalifornije. Na krovu je bila tudi žena Keri in eden od njegovih treh otrok, hči Alyssa, ki je bila soigralka Bryantove hčere.

Na krovu je bila po izjavi županje Costa Mese Katrine Foley tudi Christina Mauser, pomočnica trenerja na eni od zasebnih šol v Orange Countyju in žena znanega pevca Matta Mauserja, vokalista glasbene skupine Tijuana Dogs. Umrl je tudi pilot Ara Zobayan, nazadnje pa sta v javnost prišli še imeni preostalih dveh oseb. Gianni in Alyssi je družbo na krovu delala še ena soigralka, in sicer Sarah Chester, ki jo je na poti spremljala mama Payton.

Značke: bryant, nesreča

Članki iz rubrike