profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 11.11.2019 09:55:58

Hud udarec za Dragićevega soigralca: zaradi 'afere bombon' ga je doletela velika kazen!

Profimedia
Košarkarsko moštvo severnoameriške lige NBA Miami Heat je z 10 tekmami prepovedi kaznovalo Diona Waitersa. Sedemindvajsetletnik si je suspenz prislužil zaradi incidenta na četrtkovem čarterskem letu Miamija, ko je moralo letalo zasilno pristati zaradi njegovega paničnega napada. Ta je bil posledica zaužitja snovi s THC-jem.

Po poročanju spletne strani ESPN je Waiters zaužil snov s THC-jem, ki ga najdemo v marihuani, nato pa doživel panični napad, zaradi česar je letalo Miamija zasilno pristalo. Waiters je dobil drugo prepoved nastopanja v tej sezoni. Prvič ga je vodstvo Miamija kaznovalo prejšnji mesec, ko se je na družbenih omrežjih pritoževal nad svojo vlogo v ekipi.

Waiters je zaradi želodčnih težav izpustil tekmo proti Phoenixu. Poskušal si je pomagati s snovjo, ki je vsebovala sledi THC-ja. Miami je pojasnil, da se je suspenz Waitersu začel v petek. Sedemindvajsetletnik je bil v tej sezoni na seznamu igralcev na le dveh od devetih tekem, a na igrišče še ni stopil. Zaradi tega bo bržčas na koncu sezone ostal brez 1,2 milijona dolarjev bonusa za nastope. Da se to ne bi zgodilo, bi moral odigrati 70 od 73 tekem Vročice.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike