Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Pivo in cvetje, tiskovna konferenca, Nika Zorjan Njena.si

S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ku
ku
0 25.01.2019 15:18:05

Srbski zvezdnik izgubil živce in storil nekaj, česar ne bi smel: Ali je takšna kazen vendarle upravičena? (video)

Bo sledila huda kazen za Nikolo Jokića in še nekatere igralce Denverja zaradi medsebojnega obračunavanja na tekmi z Utahom?

Na tekmi v Salt Lake Cityju med ekipama Utah Jazz in Denver Nuggets je po povsem nedolžnem odrivanju med centroma Masonom Plumleejem in Derrickom Favorsom prišlo do množičnega obračunavanja na in ob igrišču. Res je, da sta bili v tistem trenutku na igrišču bolj ali manj rezervni postavi, toda v obračun so se hoteli vmešati tudi nekateri igralci Denverja, ki so bili na klopi, med njimi tudi Nikola Jokić.


S tem so kršili pravilo 12, odstavek 7 C, ki pravi: "Med obračunavanjem morajo vsi igralci, ki ne sodelujejo v igri, ostati na klopi. Tisti, ki bodo pravilo kršili, bodo kaznovani z vsaj eno tekmo prepovedi igranja in z do 35.000 dolarji denarne kazni."

Očitno je, da so Jokić in še pet igralcev Denverja to pravilo kršili, kar pomeni, da jih bodo zelo verjetno suspendirali. Ali je to pravilo življenjsko ali ne, je seveda drugo vprašanje, dejstvo pa je, da je pravilo v veljavi in da so ga igralci Denverja kršili. Zaradi tega lahko komisar lige NBA suspendira kar pet igralcev Denverja že za naslednjo tekmo Nuggetosov, ki jo bodo igrali danes ponoči proti Phoenixu.

Članki iz rubrike