profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ue
ue
0 11.12.2018 23:39:11

DRAMA v Strasbourgu! Tam tudi košarkarji Olimpije, TOLE SPOROČAJO iz mesta! (foto)

Profimedia
V središču Strasbourga so v sredo zvečer odjeknili streli. Pri tem naj bi bili ubiti dve osebi.

Streli so nekaj minut pred 20. uro odjeknili v bližini strasbourškega trga Kleber, na katerem je eden največjih božičnih sejmov. Obiskovalci sejma so se v paniki razbežali, policija pa je nato zaprla območje. Ubita naj bi bila dva človeka, še enajst je ranjenih.

V Franciji so dogodek že označili za teroristični napad. Strelec je po dosedanjih informacijah še na begu. Naj bi bil pa med napadom ranjen, ko so na njegovo streljanje odgovorili policisti, ki so varovali območje, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Oblasti so tudi pozvale prebivalce, naj zaradi "resne grožnje javni varnosti ostanejo doma". Mnogi pa so obtičali v restavracijah in drugih ustanovah, kamor so se umaknili.


Prav v Strasbourgu je ta večer tekmo lige prvakov igrala Olimpija. Po koncu srečanja se ekipa in ostali člani ljubljanske ekspedicije niso mogli odpeljati na letališče. Na svojem Twitter profilu so nekaj pred 23. uro v klubu sporočili naslednje: "Še nekaj informacij o ekipi, ob dogajanju v Strasbourgu: Igralci in strokovni štab do prejema nadaljnjih navodil ostajajo v dvorani Rhenus Sport."

Nekaj pozneje so se zahvalili gostiteljem za gostoljublje in dodali, da so njihove misli s prebivalci Strasbourga, nato pa je sledil še en tvit s tole vsebino in pričujočo fotografijo: "V dvorani ostajajo tudi navijači, ki so si ogledali tekmo. Zmaje je v garderobo tako prišel obiskat eden od mlajših navijačev."

Članki iz rubrike