stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
1 30.06.2018 10:23:05

Še en ZLATI SLOVENSKI JUNAK v naslednji sezoni v ligi NBA? Ob Dragiću in Dončiću se SANJSKI PRESTOP obeta ...

Grega Wernig
Zlati slovenski košarkarski junaki bi lahko imeli v naslednji sezoni tri košarkarje v najmočnejši ligi na svetu.

Goran Dragić je eden najboljših organizatorjev igre v ligi, od Luke Dončića vsi pričakujejo, da bo to postal zelo kmalu. Zdaj že nekdanji kapetan slovenske košarkarske reprezentance, ki je lani osvojila naslov evropskega prvaka, bo tudi v naslednji sezoni nosil dres Miamija, slovenski čudežni deček se bo poskušal onstran luže dokazati v dresu Dallasa.

Toda zlata slovenska košarkarska reprezentanca bi lahko imela v ligi NBA v naslednji sezoni tri svoje predstavnike. Dobro, štiri, kajti nikakor ne smemo pozabiti, da je nekdanji selektor Igor Kokoškov postal glavni trener Phoenixa. A Kokoškovu, Dragiću in Dončiću bi se lahko v najmočnejši ligi na svetu pridružil še en košarkar, ki je bil pomemben kamenček v mozaiku slovenskega uspeha.

randolph
Martin Metelko
Tako vsaj trdi cenjena španska Marca, ki poroča, da bi se lahko v ligo NBA vrnil Anthony Randolph, na katerega Real Madrid predvsem zaradi nediscipline in slabe forme ne računa več. 'Tonček', kot so mu v deželici na sončni strani Alp nadeli vzdevek, ima z Madridčani sicer sklenjeno pogodbo do leta 2020, a kot piše Marca, je v njej klavzula, po kateri lahko Randolph v vsakem trenutku odide v ligo NBA in to klavzulo naj bi Randolph izkoristil. Zanimanje za Randolpha naj bi obstajalo, toda Marca ne poroča o tem, kateri klubi naj bi si želeli zlatega slovenskega junaka videti v svojih vrstah ...

Ameriški krilni center je sicer v ligi NBA igral od leta 2008 - takrat so ga s 14. izborom izbrali Golden State Warriorsi - do leta 2014. V ligi NBA je nosil dres Warriorsov, New York Knicksov, Minnesote in Denverja, na 252 tekmah pa je povprečno dosegal 7,1 točke na tekmo in dodal še 4,3 skokov.

Značke: anhony-randolph, nba

Članki iz rubrike