902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

STA
STA
0 31.03.2018 08:41:27

Jamesu še en rekord, konjenikom še ena zmaga

Reuters
LeBron James je v noči na soboto v ameriški košarkarski ligi NBA postavil nov rekord s svojo 867. zaporedno tekmo z več kot 10 točkami, s čimer je izboljšal mejnik slovitega Michaela Jordana. Jamesu je dosežek uspel na tekmi proti New Orleans Pelicans, ki so jo njegovi Cleveland Cavaliers dobili s 107:102.

Rekord za serijo tekem z 10 ali več točkami je zvezdnik konjenikov, ki igra 15. sezono v najboljši košarkarski ligi na svetu, dosegel z zabijanjem po dobrih šestih minutah tekme. Skupaj je k zmagi svojega moštva, 46. na 76 tekmah letošnje sezone, v domači dvorani prispeval 27 točk, 11 podaj in devet skokov.


Na preostalih petkovih tekmah v ligi NBA so pomembno zmago v lovu na končnico na zahodu po dveh zaporednih porazih dosegli Denver Nuggets, ki so s 126:125 premagali Oklahoma City Thunder. Deveto zaporedno zmago pa so zabeležili Philadephia 76ers, ki so bili boljši od Atlanta Hawks s 101:91.

Slovenski košarkar Goran Dragić je imel tokrat s svojim moštvom Miami Heat prost večer. Vročica, ki je trenutno na sedmem mestu vzhodne konference, bo naslednjo tekmo igrala v soboto na domačem parketu proti Brooklyn Nets, trinajstouvrščeno ekipo na vzhodu.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike