Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
1 20.01.2018 14:17:39

ZVEZDNIK IZ LIGE NBA je izpolnil pogoj za zmenek z Rihanno, potem pa se je odzval TAKOLE

Profimedia
Ko je bil golobradi fant, se je zaljubil v super priljubljeno pevko, zato je zbral pogum in jo povabil na zmenek. Nekaj let pozneje, so se stvari obrnile na glavo.

Kamerunski košarkar Joel Embiid, sicer član Philadelphie v ligi NBA, je izpolnil pogoje za zmenek z mega zvezdo iz sveta glasbene industrije Rihanno.

Ko je bil Embiid še srednješolec, je preko Twitterja vprašal Rihanno, če bi odšla z njim na zmenek. In seveda ni bilo pravega odziva, vendar ni odnehal. Ko je prišel v ligo NBA, je bil prepričan, da bo ravno to omehčalo njeno srce. Pa še vedno ni imel sreče.

"Oglasi se, ko boš postal 'All Star' igralec," mu je odvrnila ali kar zabrusila na Barbadosu rojena 29-letna pevka, fotomodel in modna oblikovalka.



Štiri leta pozneje je Embiidu uspelo. V glasovanju za tekmo vseh zvezd je postal eden petih igralcev z največ glasovi, z uvrstitvijo na tekmo 'All Star' pa je tudi izpolnil Rihannin pogoj za zmenek. Spretni ameriški novinarji so ga seveda takoj pocukali za rokav in vprašali, ali jo bo zdaj še enkrat povabil ven.

"Ne, takrat me je zavrnila, zato ne vidim razloga, da bi še enkrat poskusil. Grem naprej. Veliko je lepih deklet, pa tudi sam sem prekrasen," je dejal 23-letni center.

Njegovi navijači so Rihannine profile na družbenih omrežjih zasuli z informacijo, da je Embiid izpolnil njen pogoj, tako da se bo zdaj morda ona oglasila njemu.

Značke: joel-embiid, rihanna

Članki iz rubrike