Mobilna verzija
ku
ku

Litovski klub, ki je pod streho sprejel razvpita brata Ball, je sprejel DRASTIČNO ODLOČITEV!

Cirkus v majhnem litovskem mestecu Prienai se stopnjuje in dobiva nove razsežnosti. Potem ko sta takoj po novoletnih praznikih v Vytautas prestopila "slavna" brata Ball, se je zdaj ta klub odločil za drastično potezo.

Vytautas, ki se trenutno nahaja na dnu lestvice litovskega prvenstva, je izstopil iz baltske lige, da bi kot nekakšen cirkus nastopal na ekshibicijskih tekmah serije Big Baller Brand, podjetja očeta bratov Ball. Tekme si bo mogoče v prenosih ogledati na Facebooku.

Oče LaVar Ball, ki je bivanje v Litvi nemudoma podaljšal, je seveda navdušen. "Ko vidiš, da je klub to storil prav zaradi naše družine ... To je super. Navdušen sem, da so serijo tekem poimenovali po naši blagovni znamki Big Baller Brand."

Trener Virginijus Šeškus naj bi bil navdušen nad novo usmeritvijo kluba. Za oba novinca je dejal, da je pričakoval, da bosta prišla v slabšem stanju: "Presenetila sta me. Dobro sta se prilagodila. Li Angelo je na treningih tako hiter, da sem mu rekel, naj malo upočasni, saj sramoti svoje soigralce. La Melo zelo dobro podaja, vendar preveč gleda ligo NBA."

Vytautas se je, zanimivo, še bolj okrepil. Te dni se je ekipi pridružil dosedanji ameriški center ukrajinskega Budivelnyka Kervin Bristol.

Ker je klub kar sredi sezone izstopil iz baltske lige, bo po pravilniku tega tekmovanja denarno kaznovan.

Značke: lavar-ball , vytautas