petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ku
ku
0 30.12.2017 10:21:43

Legendarni Kobe Bryant razkril BRUTALEN način, na katerega je izvedel, da bo poslan v Los Angeles Lakerse

vszi
Kariera Kobeja Bryanta bo za vedno ostala ena največjih v zgodovini lige NBA, toda način, da se je sploh začela pisati, je zares neverjetna.

Še posebej ko pomislimo, koliko je Kobe Bryant obetal in kako je naravnost iz srednje šole prišel v ligo NBA. No, še bolj pa bi moralo skrbeti tedanje lastnike Charlotta, ki so speljali menjavo, ki je kasneje na novo zarisala zemljevid v ligi NBA.

Petkratni prvak lige NBA z Los Angeles Lakersi je takole razkril, kako je izvedel za menjavo iz Charlotta, ki ga je kot 13. na naboru izbral leta 1996. 

"Malo prej sem sicer res izvedel, da me bodo poslali drugam, ampak kasneje mi je to potrdil še takratni generalni menedžer Charlotta Dave Cowens v pogovoru po telefonu."

"Rekel mi je le, 'hej, poslušaj, saj veš, da se te bomo znebili' in odgovoril sem mu, 'da, nekaj takšnega sem slišal' nakar je on pristavil, 'Da, vse je v redu. Že tako te ne bi mogli uporabiti na parketu' in takrat sem mu le odgovoril z 'oh, okej, v redu, okej'. Bil sem brez besed." 

Kasneje je Cowens seveda zanikal, da je vse skupaj potekalo na tak način in morda je Bryant v pogovoru za podkast Holding Court malce priredil zgodbo, ali pa se je s tem motiviral. Kdo ve. Jasno je le, da so Lakersi zaradi potez Jerryja Westa v letu 1996 kasneje na sloviti številki 8 in 24 zgradili šampionsko dinastijo s številnimi naslovi, medtem ko bi Charlotte krvavo potreboval igralca, ki bi ga lahko uporabil na parketu. 

Članki iz rubrike