požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
4 10.12.2017 15:57:25

NORO! Murcia je imela proti DONČIĆEVEMU Realu 10 sekund pred koncem 3 točke prednost in 2 prosta meta ... ter tekmo IZGUBILA! Kako? S to MOJSTROVINO! (video)

Profimedia
Tekma španskega prvenstva med madridskim Realom in Murcio se je končala z zmago kraljevega kluba po podaljšku.

Na tekmi španskega prvenstva med Realom in Murcio je bilo vroče, kot že dolgo ne! Kraljevi klub Luke Dončića se je namreč uspel poraza rešiti na najbolj neverjeten način. Še deset sekund pred koncem tekme je imela Murcia velike tri točke prednost, za nameček pa še napad, ki se je končal z osebno napako in dvema prostima metoma za goste.

Toda Sadiel Rojas ni izkoristil darila domačinov, oba prosta meta je zgrešil, Real pa je imel priložnost, da v naslednjih sekundah izsili vsaj podaljšek. Vse, kar bi morali igralci Murcie storiti v tistem trenutku, je storiti osebno napako, toda ne, Treya Thompsona so pustili do meta za tri točke in na navdušenje vseh v dvorani je tudi zadel in izsilil podaljšek. Thompson se je na koncu s še eno trojko, s katero je prinesel zmago Realu, izkazal za največjega junaka tekme. 

Luka Dončić je v nekaj več kot 32 minutah dosegel 16 točk (7 skokov in 4 podaje) ter z daleč najvišjim indeksom na tekmi, in sicer 22. Po koncu tekme pa je na twitterju zapisal: Trey Thompson je ubijalec! 

Članki iz rubrike