Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 09.12.2017 13:02:18

DRAMA v družini Kirilenko! S pretresljivim zapisom se je oglasil njegov sin Fedor

Andrej Kirilenko je po igralski upokojitvi postal predsednik ruske košarkarske zveze. Velja za enega najboljših evropskih košarkarjev vseh časov, ki je svoj pečat pustil tudi v ligi NBA.

Po končani karieri si je Kirilenko domovanje uredil v Los Angelesu, kjer tudi živi njegova družina - žena, sicer ruska pevka Masha 'Marina' Lopatova in štirje otroci. Eden od njih je tudi Fedor, ki je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo goreče hiše in zapisal: "To je naš dom v plamenih. Moja družina in jaz molimo in skušamo ostati močni. Hvala Bogu, da so nas pravočasno obvestili in evakuirali. Hvala tudi gasilcem, ki rešujejo domove in predvsem življenja. Hvala vsem za pomoč. Upam, da bomo vsi skupaj - družina, skupnost in celotno mesto - stopili skupaj in postali še močnejši."

kirilenko


V zadnjih dneh so Kalifornijo in Los Angeles prizadeli požari, eden teh je zajel tudi hišo Andreja Kirilenka.

Ob igranju za domača Spartka St. Petersburg in moskovski CSKA, kamor se je dvakrat vračal, je danes -letni Kirilenko nosil dres tudi Utaha, Minnesote in Brooklyna. Seveda, tudi ruske izbrane vrste, s katero je leta 2007 na španskem parketu (in v času, ko so Španci že veljali za nepremagljive) osvojil naslov evropskih prvakov in takrat postal tudi najboljši posameznik EuroBasketa.

Članki iz rubrike