reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
1 29.11.2017 18:55:19

KRIVA POTA! Še lani je igral za reprezentanco, danes pa je nekdanji zvezdnik lige NBA kriminalec

Profimedia
Nekdanji zvezdnik lige NBA Ben Gordon, ki je še pred enim letom v kvalifikacijah za letošnje evropsko prvenstvo branil barve svoje Velike Britanije, se je zanšel v velikih težavah.

V Los Angelesu so ga prijeli zaradi ropa. V zgradbi, v kateri živi, je napadel človeka - najprej ga je udaril, potem pa mu je zapretil z nožem in mu naposled ukradel večjo količino denarja. Potem ko je na policijski postaji prestal zaslišanje in plačal kavcijo v višini 50 tisoč dolarjev, so ga spustili na prostost. 


Za tega 34-letnega Britanca je v tem mesecu to že tretji podoben prekršek. Pred nedavnim ropom so ga policisti obravnavali zaradi napada z nožem na dekle in zaradi lažne prijave požara v stanovanju.

V Londonu rojeni košarkar je bil leta 2005 tretji izbor na naboru za ligo NBA, v svoji bogati karieri je igral za Charlotte, Detroit, Chicago in Orlando, nazadnje pa je bil član Texasa v razvojni ligi. Leta 2005 je bil izbran za najboljšega šestega igralca v ligi NBA.

Gordonu nadaljevanje življenja po karieri ne gre najbolje od rok, nedavno je celo končal v psihiatrični bolnišnici v New Yorku, a je kmalu dobil odpustnico. Očitno prekmalu...

Članki iz rubrike