Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 26.11.2017 10:32:40

Boston nadaljuje serijo

V severnoameriški košarkarski ligi NBA Boston nadaljuje neverjetno serijo. Ekipa iz Massachusettsa je tokrat gostovala v Indianapolisu in se veselila zmage s 108:98, že 18. v 21 tekmah nove sezone. Najučinkovitejši pri zmagovalcih je bil vnovič Krie Irving s 25 koši, za Indiano jih je 19 dosegel Myles Turner.

Tokrat velja omeniti tudi Dallas, ki je s 97:81 ugnal Oklahoma City Thunder, na stare čase pa je spominjal 39-letni Nemec Dirk Nowitzky, ki je dosegel 19 točk, pet skokov in štiri podaje ter bil najučinkovitejši v dresu ekipe iz Teksasa. Na nasprotni strani je blestel lanski MVP lige Russell Westbrook z 28 točkami in 12 skoki, za trojni dvojček pa mu je zmanjkala ena podaja.

Na zahodu bitko za prvo mesto na lestvici bijeta Houston in Golden State. Houston je tokrat s 117:102 premagal New York Knicks in zabeležil 15. zmago. Kar 37 točk in 10 podaj je v statistiko vpisal James Harden, na drugi strani je Michael Beasley dosegel 30 točk, Kyle O'Quinn pa je 20 točkam dodal 15 skokov.



Golden State, ki je ob odigrani tekmi več prav tako pri 15 zmagah, je s 110:95 odpravil New Orleans. Izstopala sta Stephen Curry in Klay Thompson s 27 oziroma 24 točkami. Za New Orleans jih je 30 dosegel Anthony Davis, ki je temu dodal še 15 skokov.

Edini Slovenec v ligi, Goran Dragić, je bil s soigralci iz Miamija v noči na nedeljo prost, nocoj pa ga čaka težko gostovanje pri drugouvrščeni ekipi vzhoda Detroitu.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike