Mobilna verzija
nu
nu

BIZARNO! Kakšne težave ZDA zaradi spremenjenih pravil: Sanjsko moštvo? No ja, tokrat pač ne!

Reuters

Nekoč s(m)o imeli sanjsko moštvo, tole pa imamo/imajo danes. Rezervisti, odpadniki, izgubljeni primeri, ki tistega pravega sanjskega moštva ne bi niti povohali od blizu.

Tudi aktualni olimpijski in svetovni prvaki morajo v kvalifikacije za SP 2019, ki se pričenjajo konec meseca, tudi oni pa bodo v novembrski del krenili s precej oslabljeno postavo. Pravzaprav je oslabljeno milo rečeno, na seznamu dvanajsterice boste namreč zaman iskali tista res zveneča imena.

Selektor Jeff van Gundy v prvem izmed famoznih Fibinih oken seveda ne more računati na NBA igralce. NBA pač ne namerava prekinjati tekmovanja in ne bo dovolila svojim igralcem Reprezentanca ZDA je tako sestavljena iz enajstih igralcev iz NBA G League, Semaj Christon pa je trenutno brez delodajalca. Na seznamu so poleg slednjega še Jameel Warney, (Texas Legends), Larry Drew II (Sioux Falls Skyforce), Reggie Hearn (Reno Bighorns), Xavier Munford (Wisconsin Herd), Amile Jefferson, Elijah Millsap (oba Iowa Wolves), Markel Brown (Oklahoma City Blue), Jarell Eddie (Windy City Bulls), Kennedy Meeks (Raptors 905), Donald Sloan (Texas Legends) in Travis Wear (South Bay Lakers).

Tudi v takšni zasedbi bi Portoriko in Mehika morala pasti, čeprav...

Značke: nba , jeff-van-gundy