Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
5 01.10.2017 10:42:05

SEZULO VAS BO! Navijač Nowitzkemu poklonil 20 dolarjev, milijonarska legenda jih je sprejela, razlog pa KRALJEVSKI! (foto)

Reuters
Še en dokaz, kako zelo je med navijači priljubljen Dirk Nowitzki.

Legendarni nemški košarkar Dirk Nowitzki, ki je v ligi NBA že vseh 19 sezon zvest Dallas Mavericksom, bo odigral vsaj še dvajseto sezono v tem dresu. Priprave na novo sezono lige NBA so že v polnem teku, Nemcu pa se je na zadnjem treningu zgodilo nekaj, kar se mu v njegovi košarkarski karieri še ni.

Po odhodu z odprtega treninga za javnost mu je eden od navijačev podaril ovojnico, v kateri je bilo pismo. Nowitzki ga je seveda sprejel in tudi odprl, poleg pojasnila pa se je notri skrival tudi bankovec za 20 dolarjev. Saj ne, da bi ga Nowitzki tako zelo potreboval, saj je v svoji karieri zaslužil že na desetine milijonov evrov, a razlog za to darilo je naravnost navdušujoč.

Navijač je bil z Nowitzkijem in njegovim odrekanjem za ekipo tako zelo zadovoljen, da mu je na takšen način želel častiti kosilo, med drugim pa je v sporočilu zapisal: "V zadnjih šestih letih si si že tolikokrat znižal plačo, da bi na takšen način lahko pomagal talentom in ekipi do naslova. Tokrat je kosilo na moj račun, veliki kolega."

Nowitzki mu seveda ni ostal dolžan, po presenečenju pa se je "dobrotniku" prek twitterja tudi lepo zahvalil. Gospod z veliko začetnico. Tako zunaj kot na parketu ...

Galerija

Članki iz rubrike