reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 02.08.2017 11:13:09

Curry se bo lotil novega izziva: Zdaj bo napadal najboljše golfiste

Reuters
Dvakratni najkoristnejši igralec (MVP) severnoameriške košarkarske lige NBA Stephen Curry, ki je z Golden State Warriors letos osvojil prvenstvo, je pred novim izzivom. Ker je Curry strastni ljubiteljski igralec golfa, bo imel zdaj končno priložnost, da se preizkusi tudi na turnirju; zaigral bo v Stonebraeju v Severni Kaliforniji.

"Moja želja je, da preživim rez, seveda," je po treningu na igrišču Stonebrae dejal Curry, obetavni amaterski golfist. Lani je bilo treba na podobnem turnirju odigrati tri udarce pod parom igrišča.

Curry se zaveda, da bo moral, če želi 36 lukenj odigrati tri pod parom, prikazati najboljšo igro v življenju. "Ne bojim se izziva. Zakaj ne bi izkoristil lepe priložnosti, ki se mi je ponudila?" je optimističen Curry.



Košarkarski zvezdnik si je že junija, ko so bojevniki igrali finale NBA, prislužil posebno povabilo prirediteljev za turnir, ki se ga, kot pravi, zelo veseli.

"Lahko rečemo, da je to moj edini teden v življenju, kjer res lahko preizkusim svojo igro. Dvomim, da se bom tega lotil še kdaj," je priznal Curry.

Članki iz rubrike