požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

ku
ku
0 09.07.2017 17:23:34

Tega še niste videli! Predstavljamo vam Messija košarke 3x3 (video)

V Amsterdamu te dni poteka evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Med dvanajstimi najboljšimi reprezentancami stare celine je tudi Slovenija, ki se bo čez slabi dve uri v polfinalu z Ukrajino potegovala za nastop v finalu.

Če bodo Slovenci uspešni, bo tekmec v finalu bržkone Srbija z najboljšim posameznikov v tem športu na svetu. Tako vsaj pravijo za Dušana Domovića Buluta, češ da je Lionel Messi košarke 3x3.

Srbija je v tem športu, ki bo prvič v programu tudi na olimpijskih igrah leta 2020 v Tokiu, osvojila vse, kar je mogoče osvojiti - razen zlate kolajne na evropskem prvenstvu. In letos je prva favoritinja za evropsko zlato, Bulut pa bi moral biti izbran za najboljšega igralca.



Poteza, ki jo je napravil na tekmi skupinskega dela s Španijo, je še danes spletna uspešnica. To, kar je uspelo njemu, ne uspe nikomur drugemu. Na takšen način ne preigrava nihče drug.

Slovenci so bili v skupinskem delu boljši od Latvijcev in Čehov, v četrtfinalu pa so odpravili Rusijo. Danes ob 19.15 jih čaka polfinalni dvoboj z Ukrajino, pred tem se bosta v drugem polfinalu pomerili Srbija in Latvija. Finale bo nocoj ob 21.20.

Članki iz rubrike