Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 07.07.2017 09:22:21

Nowitzki tudi v naslednji sezoni v Dallasu, Teodosić pa namesto Chicaga izbral ...

vszi
Nemški košarkarski zvezdnik Dirk Nowitzki se je z moštvom Dallas Mavericks dogovoril za novo pogodbo, s katero bo tudi 20. leto v ligi NBA ostal v Teksasu. Uradnih podatkov s strani kluba ni, amerški mediji pa poročajo, da naj bi Nowitzky podpisal dveletno pogodbo, vredno 10 milijonov dolarjev, kar je precej manj kot v preteklosti.

Nemec je tudi nazadnje podpisal dveletno pogodbo, ki pa je bila takrat vredna 50 milijonov dolarjev. A časi so se spremenili in Nowitzki s povprečjem 14,2 točke na tekmo ni več eden od glavnih nosilcev igre v Dallasu, s katerim je leta 2011 osvojil prvenstvo. Vsekakor pa v klubu piše zgodovino, saj je postal šele drugi igralec lige NBA, ki je enemu klubu zvest 20 let. Pred njim je to uspelo le Kobeju Bryantu z Los Angeles Lakers, ob tem pa je 213 cm visoki Nemec lani dosegel še en mejnik, saj je kot prvi neameriški košarkar presegel mejo 30.000 doseženih košev v ligi.

Iz Kalifornije pa prihaja vest, da se je srbski kapetan Miloš Teodosić dogovoril za dveletno sodelovanje z Los Angeles Clippers, zaslužil pa bo 12,3 milijona dolarjev. Srbu je namreč pred kratkim potekla pogodba z moskovskim CSKA, zdaj pa se je odločil, da se športno pot nadaljuje v ligi NBA, a ne v dresu Chicaga, kot se je govorilo še pred dnevi.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike