Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 01.07.2017 09:30:47

Gogi je pač še vedno preprost fant s Kosez: v klubu mi sicer ne pustijo igrati košarke s prijatelji, a ...

Če Gorana Dragića srečaš v Ljubljani, ne bi dobil občutka, da gre za milijonarja in enega največjih zvezdnikov lige NBA. Tako se namreč ne obnaša.

V času po koncu sezone v ligi NBA ga je v Ljubljani mogoče veliko videti, četudi ga je bilo predvsem v zadnjih dneh dosti tudi na Rogli, kjer se danes končuje njegov košarkarski kamp. No, v Ljubljani se Gogi samostojno pripravlja na Eurobasket in zatem novo sezono lige NBA, ob tem pa ga včasih zanese tudi na igrišče na partijo košarke s prijatelji. Čeprav tega v resnici ne bi smel …

»V pogodbi imam sicer zapisano, da ne smem igrati ulične košarke, se voziti s kolesom ali motorjem, ampak jaz to počnem. Vedno, ko pridem v Slovenijo, me prijatelji sprašujejo, če grem odigrati kakšno igro in se odzovem. Ampak če bi se pri tem poškodoval, bi lahko v klubu z menoj prekinili pogodbo na moje stroške,« je v mikrofon Vala202 povedal simpatični Gogi in dodal, da tudi na igrišču v dvoboju s prijatelji ne štedi moči, temveč igra »na polno«.

»Ne morem si privoščiti, da izgubim, ker bi se potem hitro po Ljubljani govorilo: 'Premagal sem Gogija' (haha),« je v smehu še dodal dobro razpoloženi zvezdnik Miamija.

Članki iz rubrike