evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
0 08.06.2017 17:02:51

Razočarani Kralj resnično v Los Angeles?

Reuters
LeBron James je »svojemu« Clevelandu lani končno prinesel komplet šampionskih prstanov, ki pa bo tudi njegov edini v moštvu Konjenikov?

Kar v Ameriki pride izpod prstov Adriana Wojnarowskega ne gre ignorirati, kajti gre morda za največjega »insajderja« v svetu športa. Lani je novinar Verticala zapisal, da ni nujno, da bo LeBron James ostal v Clevelandu do konca kariere. In njegove besede bi se leto ni kasneje lahko potrdile.

Kevin O'Connor, še en informirani kolumnist iz ZDA je namreč za The Ringer zapisal, da bo James prihodnje leto krepko razmislil, če se iz Clevelanda ne bi preselil v Los Angeles, bodisi k Lakersom bodisi Clippersom.

Na to je pred kratkim namignil že Jalen Rose, človek, ki je, mimogrede, pokrival Kobeja Bryanta, ko je ta dosegel nepozabnih 81 točk na eni tekmi, ko je izpostavil, da bo LeBron slej ko prej zaigral v Kaliforniji, glede na to, da ima v bližini Staples Centra hišo.

Štirikratni MVP je Cleveland enkrat že zapustil in ga zamenjal za Miami (tamje nato osvojil svoja prva dva naslova prvaka v ligi NBA), kar je naletelo na zelo negativen odziv. Kako bi bilo tokrat? Verjetno bi mu v mestu s številnimi slovenskimi izseljenci zamerili precej manj, navsezadnje jim je lani prinesel prvi naslov prvaka. No, drugega mu ob zaostanku proti Golden Statom z 0:3 v finalu to kot kaže ne bo uspelo.

Članki iz rubrike