kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 24.04.2017 12:59:47

Bojevniki do konca končnice brez trenerja?

Steve Kerr
Reuters
Košarkarji Golden State Warriors bodo v noči na torek poskusili še četrtič premagati Portland Trail Blazers in se uvrstiti v drugi krog končnice lige NBA. A to bodo morali narediti brez glavnega trenerja Steva Kerra, ki ga je zaradi bolezni že na tretji tekmi zamenjal pomočnik Mike Brown.

Pri Kerrovi bolezni gre za iste simptome - glavobole, bolečine v vratu in slabost -, kot so Kerra mučili že od leta 2015 in neuspešne operacije hrbta. Kerr je zaradi tega izpustil 43 tekem prejšnje sezone, takrat ga je zamenjal zdajšnji strateg Los Angeles Lakers Luke Walton. Bojevniki so redni del končali z rekordnimi 73 zmagami, v finalu pa izgubili proti Cleveland Cavaliers.


Kerr je v igralski karieri osvojil tri naslove s Chicagom in dva s San Antoniom, v svoji prvi sezoni v vlogi trenerja Golden Stata pa je osvojil še en prstan. Lani so ga izbrali za najboljšega trenerja lige. V tej sezoni so bili Warriors po rednem delu najboljša ekipa in si želijo nov naslov prvaka.

Kot kaže, pa bodo to morali narediti brez Kerrove pomoči na tekmah, saj je ta do nadaljnjega vodenje ekipe prepustil Brownu, sam pa bo vseeno pomagal po svojih močeh pri pripravah na tekme.

Članki iz rubrike