Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 10.03.2017 09:16:03

Young ob pol milijona dolarjev, Cousins ob 50.000

Dva zvezdnika košarkarske lige NBA sta nedavno ostala brez precejšnje količine denarja. Košarkar ekipe Los Angeles Lakers Nick Young kar brez 500.000 dolarjev, zvezdnik New Orleansa DeMarcus Cousins pa ima desetkrat manjšo izgubo. Razloga sta različna, prvega so okradli, drugega pa je kaznovalo vodstvo tekmovanja.

DeMarcus Cousins si je globo 50.000 dolarjev prislužil zaradi nedostojnega obnašanja, potem ko se je sprl z navijači v Los Angelesu po zmagi njegove ekipe Pelicans s 105:97. Video posnetki so pokazali, da je uporabljal tudi žaljivke, to pa ni bilo všeč vodstvu lige, ki se je odločilo za vzgojno potezo in mu določilo 50.000 dolarjev kazni.

Precej slabše volje pa je bil košarkar jezernikov Nick Young. Tatovi so vdrli v njegovo vilo v bogataški četrti Tarzana. Vlom se je zgodil že med 18. in 19. februarjem, ko je bil košarkar na tekmi zvezd lige NBA v New Orleansu, je sporočila policija, s tatovi pa so izginili tudi nakit, gotovina in celo sef, ki naj bi varoval dragocenosti.



Med drugim so po poročanju lokalnih medijev neznani storilci iz hiše odnesli tudi 30.000 dolarjev gotovine, nekaj zlatih verižic in drugega nakita.

Young nima sreče s svojimi vilami, vlomili so mu že v prejšnjo in takrat odnesli za 100.000 dolarjev plena. Sedanjo v Los Angelesu si je omislil leta 2014 za 3,4 milijona dolarjev.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike