favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 20.02.2017 08:25:57

Tekma zvezd v znamenju rekordov (video)

Košarkarske tekme zvezd oziroma takoimenovani All Stars so že davno izgubile svoj čar, tokratna predstava zvezdnikov lige NBA v New Orleansu je temu dodala novo poglavje. Tekma se je končala z rekordno visokim rezultatom, kar 192:182, domači as Anthony Davis pa je osvojil naziv MVP z 52 doseženimi točkami.

S skupno 374 doseženimi točkami je All Stars v New Orleansu podrl vse rekorde od 1951 dalje, ko so se igralci zahoda in vzhoda prvič pomerili v revialni tekmi.

Davis je bil najbolj aktiven v tej napadalni predstavi, saj je z 52 točkami izboljšal dosedanji rekord posameznika, 42 točk Wilta Chamberlaina iz leta 1962.

Prvi strelec sezone Russell Westbrook je v svojo statistiko vpisal 41 točk, Kevin Durant pa je postal četrti košarkar, ki je na All Stars tekmi zabeležil trojnega dvojčka - 21 točk, 10 skokov, 10 podaj.



Zmagovalec dvoboja je bila ekipa Zahoda, ki je tako slavila šestič v zadnjih sedmih letih.

Bolj zanimiva kot tekma All Stars so bila vzporedna tekmovanja dan prej. Član Indiane Glenn Robinson je zmagal v zabijanju s perfektno oceno 50 v zadnjem poskusu, ko je preskočil tri ljudi in z obema rokama zabil v koš. V metu trojk je slavil Eric Gordon iz Houstona, v spretnosti pa Kristaps Porzingis iz New Yorka.

Na koncu se je večina udeležencev strinjala, da bo tekma All Stars v svoji naslednji, 67. izvedbi, potrebovala določene popravke in izboljšave, saj raven igre zlasti v obrambi ni več primerna za ligo NBA.

Članki iz rubrike