Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 25.01.2017 19:59:35

Ko med minuto odmora popustijo živci (video)

vszi
V ligi NBA je sinoči Boston izgubil na gostovanju pri Washingtonu, ki je bil boljši z rezultatom 123:108.

Tretja zaporedna ničla pa je vnesla tudi nekaj nejevolje in živčnosti v moštvo Bostona. To se je odlično videlo med minuto odmora, ki se je zgodila približno tri minute pred koncem srečanja, ko so nekaterim povsem popustili živci.

Marcus Smart se je želel vrniti na parket in pomagati svoji ekipi, da Washingtona ne bi zapustila poražena. Toda težava je bila, ker ga trener Brad Stevens ni želel na parketu, tako da je obsedel na klopi.

Takrat pa je prišlo do besednega spora med njim in enim izmed trenerjevih pomočnikov, s katerim sta si glasno izemenjala mnenje. V prepir pa se je vključil še drugi pomočnik, ob tem pa je Smart z brisačo mahal proti njima. Njegovo obnašanje je bilo daleč od pomena njegovega priimka - Smart (pameten).

Po tekmi je Smart razložil, da je do vsega skupaj prišlo zaradi različnega mnenja okoli nekaterih stvari, ki so povezane s taktiko. "Želel sem se vrniti na igrišče, tako kot vsak sem hotel dati vse od sebe, da bi pomagal moštvu," je dejal košarkar, ki se je za svoje obnašanje pozneje opravičil prek twitterja.

smart twitter
twitter
"Trenerjem, soigralcem in celotnemu klubu se opravičujem za nocojšnje vedenje. Sovražim izgubljati, toda moje obnašanje je bilo otročje, neprofesionalno. Vem, da pod nobenim pogojem nimam pravice, da bi se kadarkoli tako obnašal. Zato se še enkrat iskreno opravičujem. Sem zgled otrokom in trenerjev igralec. Žal mi je," je zapisal Smart.

Članki iz rubrike