Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 05.01.2017 11:05:10

Italijanski navijači fizično napadli hrvaškega igralca! (video)

fiba
Na tekmi lige prvakov je tik pred koncem srečanja prišlo do incidenta.

Grški AEK, ki ga vodi Jure Zdovc, je gostoval pri Dinamu iz Sassarija. Italijani so 3,5 sekunde pred iztekom vodili za točko, žogo pa je imel AEK, ki je izvajal avt na svoji polovici. Soigralec je podal žogo Roku Ukiću, a to je storil slabo in Hrvat jo je skušal rešiti ter skočil za njo tik ob robu parketa, tako da se je ustavil šele ob ograji. Prepozno!

Eden od navijačev, ki so sedeli za ograjo, ga je grdo odrinil, ko pa se je Ukić obrnil, ga je drugi prijel za vrat. "Soigralec Šakota me je povlekel in mi dejal 'nehaj, nima smisla, končal boš sezono'," je govoril po tekmi Ukić o desetih sekundah incidenta, v katerih je pokazal veliko raven samokontrole, saj ni skočil nazaj proti navijačem domačega moštva.



"Iskreno, ne vem, ali mi je prav, da ga nisem vseeno udaril. Čeprav vem, da bi najeb.l, je tistega, ki me je prijel za vrat, rešilo samo to, da je nosil očala," je še povedal hrvaški organizator igre. Ta je že prej imel "kratek stik" z gledalci. "Vse se je začelo, ko me je D'Ercole udaril v j.jca in sem reagiral. Takrat se je ustvarilo nekakšno sovražno ozračje do mene, toda zame je bilo to očitno še boljše, saj sem se takrat razigral. Končalo pa se je, kot se je končalo," je govoril Ukić.

Končalo se je z zmago domačinov, incident pa bo gotovo imel še tretji polčas, Dinamo čaka kazen. Italijanski navijači pa vseeno niso šli tako daleč, kot pred leti Zoran Predin, ki je po koncu tekme Olimpije in Budivelnika, razburjen zaradi slabega sojenja, s pestjo udaril enega od sodnikov.

Galerija
Značke: aek, sassari, ukić, zdovc, incident

Članki iz rubrike