kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 20.12.2016 09:39:04

Westbrook pač ne zmore vsega sam

vszi
Russell Westbrook nadaljuje z izjemnimi predstavami v ligi NBA. Westbrook je ob 46 točkah vpisal še 11 skokov in sedem podaj. Kljub odlični statistiki pa je bilo očitno, da je Westbrook igral bolj kot ne sam, saj njegova ekipa Oklahoma City Thunder pod domačima obročema ni bila kos moštvu Atlanta Hawks s 108:110.

V dramatični končnici so domači gromovniki ostali za koš prekratki. Westbrook je 32 sekund pred koncem zadel za izenačenje, a je nato zgrešil koš za dve točki in trojko za zmago le sekundo pred koncem. Sokolom je zmago zagotovil Paul Milsap, ki je zadel za 110:108.

Ekipa Detroit Pistons je v noči na torek gostovala pri Chicago Bulls in izgubila z 82:113. Slovenec Beno Udrih je za Detroit odigral šest minut in v tem času dosegel dve točki in dve podaji. S 16 točkami je bil najboljši član ekipe Jon Leuer, Jimmy Butler jih je za Chicago prispeval 19.


Trener batov iz Detroita Stan Van Gundy je bil po tej boleči zaušnici zelo jezen: "To je bila ena ogabna predstava, vseh nas, vključno z mano. To je bilo neprofesionalno, neprijetno, ponižujoče, vse, kar želiš. Bilo je grozno."

Trener je izgubil živce, še zlasti, ker so po sobotnem porazu z Indiana Pacers imeli poglobljen moštveni sestanek: "Ekipni sestanek, vtaknite si ga v r.., to je brez pomena, vsak lahko govori kar hoče, pomembno je kar delaš na parketu."

Na preostalih tekmah so košarkarji Indiana Pacers doma z razliko dveh točk ugnali Washington Wizards (107:105), Minnesota Timberwolves je bila pod domačima obročema boljša od Phoenix Suns s 115:108, košarkarji Denver Nuggets pa so nadigrali Dallas Mavericks s 117:107.

Izidi
Indiana Pacers - Washington Wizards   107:105
Chicago Bulls - Detroit Pistons       113:82
(Beno Udrih 6 minut, 2 točki, 2 podaji za Detroit)
Oklahoma City Thunder - Atlanta Hawks 108:110
Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns 115:108
Denver Nuggets - Dallas Mavericks     117:107
Značke: westbrook, nba

Članki iz rubrike