Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 17.12.2016 16:10:44

Zelo visoka napetost: Ko se goli NBA orjak spravi na novinarja (video)!

Vsi so utihnili. Zrak je bil tako gost, da bi ga lahko rezal.

Prizor po zadnji tekmi moštva lige NBA Sacramennto Kings apada med edinstvene. In dokazuje, da je tudi poklic športnega novinarja lahko kar nevaren. No, ali pa zelo odgovoren, če dopustimo možnost, da je imel v tem primeru prav košarkarski zvezdnik. Poglejte si sami in presodite sami. 

Zakaj je šlo? Novinar medija z imenom Sacramento Bee, možakar po imenu Andy Furillo, je pred dnevi poročal o tem, da naj bi se zvezdnik Sacramenta DeMarcus Cousins znašel v težavah s policijo zaradi izgredov v nekem newyorškem lokalu. Športnika je to zmotilo, še bolj pa ga je zmotila omemba brata in mame v kontekstu zgodbe.

Ko je novinarja dočakal v slačilnici, kamor predstavniki sedme sile zahajajo po ameriški tradiciji, se ga je orjaški zvezdnik z zgolj brisačo okoli pasu tako lotil. Grožnje, ostre besede, kletvice. Na meji fizičnega obračunavanja, a vendar ne čez. Pobesnelega Cousinsa je umiril predstavnik za stike z javnostmi kalifornijskega kluba.

Posnetek napada si lahko pogledate spodaj in verjetno si lahko predstavljate, da se je novinar kar pošteno prestrašil. Po drugi strani pa je njegov medij dobil ogromno publicitete in ogromno odmevnost, česar si Cousins zagotovo ni želel.   

Članki iz rubrike