stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 26.07.2022 00:51:28

Stopil bo v Blažičeve čevlje! Kot kaže so v Stožicah dobili novega ostrostrelca

alesfevzer.com
Srbski in črnogorski mediji so včeraj v svet poslali novico, da se je Cedevita Olimpija za sodelovanje dogovorila s srbskim branilcem Markom Jeremićem (1991, 192 cm), ki je nazadnje nosil dres Mornarja. Prestop je potrdil tudi igralčev agent Davor Ristović.

Tridesetletni košarkar je v dresu črnogorskega kluba v ligi ABA v povprečju dosegal 10,1 točke, 1,8 skoka in 1,2 podaje. V kvalifikacijah za letošnji EuroBasket je za Srbijo igral na dveh tekmah, a ostal brez dosežene točke. Jeremić je pred prihodom v Mornar igral za Vojvodino, Mladost Mrkonjić Grad, Napredak Kruševac in FMP.

jeremic
aba


Predsednik kluba iz Bara Đorđije Pavićević je povedal, da so igralcu res dali izpisnico, ni pa potrdil, da odhaja v Ljubljano. Črnogorci pričakujejo, da bo v nasprotno smer (iz Ljubljane v Bar) krenil Američan Jacob Pullen.

Klub iz Stožic je domnevno najprej lovil Petra Popovića, a se je ta naposled odločil, da bo podaljšal pogodbo z Budućnostjo. V Stožice so se pred tem že preselili Jan Kosi (nazadnje Krka), Lovro Gnjidić (Cibona), Amar Alibegović (Virtus Bologna) in Karlo Matković (Mega). Klub so zapustili Jaka Blažič (Bahcesehir Koleji), Melvin Ejim (Unicaja), Zach Auguste (Bursaspor), Alen Hodžić, Miro Mulalić in Dan Duščak. Status Pullena je domnevno še vedno vprašljiv.

Članki iz rubrike