profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ku
ku
0 23.06.2020 17:45:04

NOV ODHOD iz Stožic! Tega reprezentanta v prihodnji sezoni ne bomo več gledali pri Olimpiji

www.alesfevzer.com
Cedevita Olimpija bo v novo sezono vstopila v močno spremenjeni podobi.

"V tem trenutku je ekipa sestavljena do 60 ali 70 odstotkov. Nobena skrivnost ni, da iščemo še tri igralce. Mislili smo, da bomo do tega trenutku imeli že dokončen proračun in vse te stvari pod streho, a je vmes posegel koronavirus in vse to zamaknil za en mesec," je pojasnil športni direktor Sani Bečirović.

DVA MARKA SIMONOVIĆA
Čeprav nazadnje nihče od njiju ni igral zanjo, je imela Cedevita Olimpija še danes zjutraj pod pogodbo dva Marka Simonovića. Nič več. Starejši, srbski reprezentant, ki je posojen Unicaji, ni več član ljubljanskega kluba, saj je ta z njim prekinil sodelovanje. Mlajši, Črnogorec, ostaja na posodi v Megi. "Takšen je bil začetni dogovor. Že letos je bila pri nas ogromna želja, da bi se vrnil, vendar Mega na to ni pristala, saj je bila to posoda za dve leti. Za naprej pa so vse opcije odprte," je povedal Bečirović.



V Stožicah napovedujejo vsaj še tri okrepitve - na položajih organizatorja igre, krila in centra. Slednji bo moral biti eden nosilcev igre, saj bo dopolnil glavno os ekipe: Perry-Blažič-center. Najodmevnejša okrepitev za zdaj ostaja ameriški organizator igre Kendrick Perry. Ko smo športnega direktorja vprašali, kaj bo prinesel ekipi v primerjavi s Codijem Millerjem McIntyrejem, je najprej iskrivo pripomnil: "Predvsem manjšo finančno obremenitev." Potem je pojasnil, da gre za dva popolnoma različna igralca. "Perry ima večji vpliv na soigralce. Lahko je strelec, lahko pa tudi razigrava moštvo. Na tem mestu ima večjo dimenzijo, kot jo ima Codi. Slednjega je tekmec na njegov slab strelski dan močno omejil v igri. S Perryjem bo naša igra videti drugačna."

Ljubljančani bodo z vadbo zaključili v četrtek, na novo sezono pa se bodo začeli pripravljati ob koncu julija oziroma v začetku avgusta.

Članki iz rubrike