pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

STA
STA
0 26.06.2018 16:39:50

Miha Lapornik spet v dresu Petrola Olimpije

alesfevzer.com
Občasni slovenski reprezentant Miha Lapornik je novi član košarkarskega kluba Petrol Olimpije. Igralec iz Celja, ki je dres aktualnih državnih prvakov nosil že v sezoni 2015/16, je z ljubljanskim klubom podpisal enoletno pogodbo.

"Veseli veseli nas, da se je Miha odločil za vrnitev v Ljubljano. Prav gotovo bo v veliko pomoč na parketu in izven njega, saj je poleg dejstva, da velja za košarkarja z izjemno mehko roko, hkrati velik profesionalec, ki ga bo ljubljanska publika zagotovo hitro znova vzljubila," je dejal direktor kluba, Lapornik pa je dodal: "Pogovori s Petrolom Olimpijo so potekali že pred začetkom sezone 2017/18, a se nismo uspeli najti, tokrat nam je to uspelo. Želim pomagati Zmajem na poti do ubranitve naslova državnega prvaka, hkrati pa prikazati čim boljše predstave v evropskem tekmovanju in ligi ABA."

Miha Lapornik je minulo sezono zaključil v moštvu petkratnih romunskih državnih prvakov Cluj-Napoce, začel pa v Zlatorogu. V sezoni 2017/18 je v dresu Zlatoroga zaigral na desetih tekmah in bil s povprečjem 19,1 točke na tekmo drugi najboljši strelec lige Nova KBM. V dresu Cluj-Napoce je imel v povprečju dobrih devet točk na tekmo.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike