Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ue
ue
0 18.07.2017 14:28:43

Vesela novica za pristaše zmajev! Ljubljenec navijačev ostaja v Ljubljani!

alesfevzer.com
Olimpija je dosegla dogovor o podaljšanju pogodbe z Devinom Oliverjem, ki je bil eden izmed nosilcev igre v lanski sezoni.

Oliver, ki se v Ljubljani odlično počuti, je v lanski sezoni v slovenskem prvenstvu v povprečju dosegal 15,3 točke, 7,4 skoka in 2,9 podaje na tekmo. V ligi ABA je bilo njegovo povprečje 10,8 točke, 7,2 skoka in 2,5 podaji na tekmo. V evropokalu je v sezoni 2016/2017 v povprečju beležil 10 točk, 5,1 skoka in 2,3 podaje na srečanje.

Petindvajsetletni 204 cm visoki ameriški krilni košarkar, ki je bil izbran za najkoristnejšega igralca lanske finalne serije, je z Unionom Olimpijo podpisal novo pogodbo do konca sezone 2017/2018. "Zelo sem vesel, da bom tudi v prihodnji sezoni igral za Union Olimpijo. Zaljubil sem se v Ljubljano in Slovenijo, hkrati pa me veseli smer, v katero se klub razvija. Med glavnimi razlogi, da sem ostal v Ljubljani, je zagotovo dejstvo, da je vodstvo obdržalo isti strokovni štab, s katerim sem v resnično dobrih odnosih, in verjamem, da bomo nadaljevali dobro sodelovanje. Rad bi tudi povedal, da mi bo v zadovoljstvo biti zopet soigralec z Gregorjem, Janom in Bubo!," je povedal Oliver.

Članki iz rubrike